Tips voor de leukste bedrijfsuitjes

24 april 2020 Uit Door Admin
Tips voor de leukste bedrijfsuitjes

Tips voor de leukste bedrijfsuitjes

Het is eindelijk weer bijna tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje! Een activiteit waar het hele team natuurlijk lang naar uitkijkt, maar wat moet je voor dit jaar nou weer verzinnen om te gaan doen? Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, weet je soms niet helemaal waar je moet beginnen.

In dit artikel zullen daarom een paar populaire bedrijfsuitjes worden uitgelicht en wie weet zit er wel iets leuks bij voor jouw bedrijf! Met een gezellige groep collega’s is ieder uitje immers leuk, toch?

 

Bierproeverij

Een uitje dat letterlijk en figuurlijk in de smaak zal vallen! Je kunt tegenwoordig bij veel cafés een bierproeverij arrangement afnemen waarbij je bijvoorbeeld tien speciaalbiertjes met een interessante uitleg erbij krijgt.

Er zit dus altijd wel wat lekkers bij en misschien ontdek je ook nog wel een biersoort die voortaan niet meer kan ontbreken op de vrijmibo! Dit uitje is natuurlijk alleen geschikt als je zeker weet dat iedereen alcohol drinkt en bier lust. Als je hier niet zeker over bent, kun je beter verder kijken naar een alternatief!

 

Lasergamen of paintballen

Als je dit jaar liever voor een actief uitje wilt gaan, omdat je op kantoor ook al de hele dag zit, is lasergamen of paintballen een leuk idee! Je kunt dan zelfs nog kiezen of je het indoor wilt doen of in de buitenlucht.

Als het bedrijfsuitje in de zomer valt, is outdoor natuur super leuk! Tijdens het paintballen of lasergamen kan iedereen ook even goed zijn agressie kwijt op een specifiek doelwit. Heb jij dus een hele vervelende baas of een hele irritante collega? Dan is dit uitje ideaal. Kan je diegene eindelijk eens goed onder schot nemen!

 

Een gepersonaliseerde pubquiz

Wat is er leuker dan alle roddels binnen het bedrijf eindelijk eens goed in kaart te brengen? Of wil je je medewerkers testen op hun kennis over het bedrijf? Dan is een gepersonaliseerde pubquiz het ideale bedrijfsuitje!

Tijdens een pubquiz werk je samen met je team om zoveel mogelijk antwoorden van de pubquiz goed te hebben om er uiteindelijk met de winst vandoor te gaan. De mogelijkheden hier zijn eindeloos, omdat je over alles wat je wilt vragen kan stellen! Daarnaast zijn pubquizzen mogelijk van Amsterdam tot Maastricht. Waar je bedrijf ook gevestigd is, er zijn genoeg mogelijkheden.